Toimitusaika

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään 1-4 arkipäivän aikana tilauksen tekemisestä. Käytämme lähetyksiin kansainvälisiä pakettijakeluyrityksiä China Post, Hong Kong Post ja Singapore Post. Lisäksi käytämme nopeampiin toimituksiin mm. DHL, UPS ja Fedex kuriiripalveluita. Erilliset tuotteet lähetetään yleensä useassa kirjeessä postitusteknisistä syistä johtuen. Lähetykset eivät aina saavu samana päivänä, joten jos toinen paketti ei saavu välittömästi ensimmäisen jälkeen, kannattaa odottaa muutama päivä. Osa tilauksesta saatetaan lähettää myös vähän myöhemmin, jos tuotetta ei ole heti saatavilla varastoltamme.

Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään mahdollisimman nopeasti tilauksen vastaanottamisesta. Toimitusaika on yleisesti 7-20 arkipäivää, kuitenkin enintään 30 päivää. Harvoissa tapauksissa toimitus saattaa venyä yli kolmeenkin viikkoon, mutta yleensä ottaen paketit saapuvat perille Suomeen n. kahden viikon sisällä. Jos tilausta ei kuitenkaan kuulu kolmen viikon sisään, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkoexpress@outlook.com

Toimituskulut

Toimituskulut ovat valmiiksi 0 €/tilaus! Edulliset toimituskulut ovat mahdollista laajan kumppaniverkostomme avulla, ja lähetyskulut siis sisältyvät jo hintoihin.

Verot

Tuotteiden tullessa EU:n talousalueen ulkopuolelta niistä pitää monissa tapauksissa maksaa arvolisävero. Tulli perii käytännössä kaikista lähetyksistä EU:n ulkopuolelta tuonti- ja arvonlisäveroa (24%).Enintään 22,00 euron arvoisista yksittäisistä ostoksista ei kuitenkaan tarvitse maksaa veroja!