Toimitusehdot

Toimitus

Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä tai seuraavan kahden arkipäivän aikana. Toimitusaika on yleisesti noin 7-20 arkipäivää. Harvoissa tapauksissa toimitus saattaa venyä yli kolmeen viikkoon, mutta tavallisesti paketit saapuvat perille Suomeen noin kahden viikon sisällä.

Tuotteen palautus

Verkkokauppamme tuotteilla on 30 päivän vaihto-/palautusoikeus. Reklamointiaika on 30 päivää tuotteen noudosta. Hygieniasyistä eräillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi tatuointi- ja lävistystuotteet, epillaattorit, ladyshaverit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, alkotesterit, pölynimurit, pesurit sekä nappikuulokkeet ja handsfree-laitteet.

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Jos sait väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu asiakaspalvelun kanssa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ollut selkeää virhettä.

Puhelimien ja tabletti-laitteiden palautuksessa huomaa seuraava: Voit avata pakkauksen, asettaa akun ja navigoida laitteen valikkoa. Lisävarusteiden kuten muistikortin, kuulokkeiden, headsetin jne. tulee olla käyttämättömiä. Puhelimella ei saa tehdä puheluita, lähettää tekstiviestejä, surfata netissä tai ottaa kuvia. Puhelimeen ei saa asentaa soittoääniä eikä tallentaa numeroita tai kuvia.

Vahingoittunut tuote

Valitettavasti pakettijakeluyritykset huolellisesta pakkaamisesta huolimatta eivät aina onnistu toimittamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 
Jos epäilet, että vastaanottamasi tuote on vioittunut joko valmistuksessa tai kuljetuksessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Varaosien, kuten näytönlasien ja LCD näyttöjen tapauksessa emme palauta maksua vaan toimitamme aina uuden tuotteen tilalle, mikäli alkuperäinen lähetys on vahingoittunut.

Takuu

Takuuaikana tuotteessa ilmennyt takuunalainen vika joko korjataan tai tuote vaihdetaan toiseen. Menettely riippuu tuotteesta. Takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Takuu kattaa valmistuksesta johtuvat viat, jotka eivät ole ulkoisten tekijöiden aiheuttamia. Ulkoisia tekijöitä voivat olla esimerkiksi laitteen kastuminen tai putoaminen tai vääränlainen käyttö. 

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen tai sähköiseen markkinointiin. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.