Tuotteiden toimitus

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän aikana tilauksen tekemisestä. Käytämme lähetyksiin kansainvälisiä pakettijakeluyrityksiä mm. China Post, Hong Kong Post ja Singapore Post. Lisäksi käytämme nopeampiin toimituksiin DHL, UPS ja Fedex kuriiripalveluita. Erilliset tuotteet lähetetään yleensä useassa kirjeessä postitusteknisistä syistä johtuen. Lähetykset eivät aina saavu samana päivänä, joten jos toinen paketti ei saavu välittömästi ensimmäisen jälkeen, kannattaa odottaa muutama päivä. 

Toimitusaika

Toimitusaika on yleisesti 7-20 arkipäivää. Harvoissa tapauksissa toimitus saattaa venyä yli kolmeen viikkoon, mutta tavallisesti paketit saapuvat perille Suomeen noin kahden viikon sisällä. Jos et ole saanut tuotettasi 31 päivän sisään maksustasi, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja selvitämme asian. Katsomme tilauksen toimitetuksi, kun tilauksen tekemisestä on kulunut 60 päivää. 

Toimituskulut

Tarjoamme verkkokaupasta ostaessa ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin.

Verot

Tuotteiden tullessa EU:n talousalueen ulkopuolelta niistä pitää monissa tapauksissa maksaa arvolisävero. Tulli perii käytännössä kaikista lähetyksistä EU:n ulkopuolelta tuonti- ja arvonlisäveroa (24%). Enintään 22,00 euron arvoisista yksittäisistä ostoksista ei kuitenkaan tarvitse maksaa veroja.